avgå!

* Nu kräver jag att Real Madrids tränare avgår ELLER får de ta fram piskan på dessa överbetalda lirare. Åka ut mot ett division 3 lag. Ungefär som att Ryssland skulle förlora ett krig mot Albanien! Men va är detta? Hela säsongen är under all beröm och det kan ju sälja hela laget för här kommer inga titlar att hämtas och istället spara på sina utgifter. En skam för topplagen i Europa, men kul när cupfotboll lever som på detta vis.


* AIK: s härva orkar man ju inte ens kommentera. Men en totalstädning kan vara bra med enbart nya fläktar. Men satsa på sikt som Kalmar kan va något!


* Björklövens tränare fick lämna hallen då klubben inte var nöjd med resultaten trots att de ansåg att han gett allt. Men det räckte inte till för löven. Vem är nästa tränare att få gå?


* Djurgårdens tränare sa i går att han vägrar avgå och tänker fortsätta. Frågan är om sådant är hållbart är snacket redan kommit igång. Det känns som att de gräver sin egen grav kring ämnet.


* VSK lät även sin tränare få lämna klubben då man endast lyckades med en tredje plats i norrettan. Tydligen fanns där högre målsättning inom klubben!


* Alan Curbishley i West Ham lämnar klubben i protest att man sålt 2 av de bättre spelarna till Sunderland. Alan gör som en annan tränare gjorde för ett tag sedan, Kevin Keegan, och hoppar av i ren protest. När en tränare avgår för att denne inte anser att saker sköts korrekt i föreningen är det strongt gjort. Man kan se det som att de sviker men samtidigt är det deras arbete och ser man inte de förutsättningar man behöver så kan det faktiskt få va tycker jag.


* Ja, detta var de senaste dagarnas karusell. Och visst kan man snacka om karusell i denna bransch när det håller på så här. Inte det tryggaste arbete man kan ha.


***Mikael***

Sportdebatt



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0